Autokemp Liberec s.r.o.

Autokemp nabízí příjemné, klidné a čisté prostředí se spoustou zeleně v okrajové části města. Nachází se přibližně 2 km od centra směrem na Frýdlant v Čechách a je dostupný i městskou hromadnou dopravou. Celý prostor kempu je vhodný nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro ostatní, kteří si chtějí v klidu odpočinout. Ideální podmínky jsou zde také pro sportovní a turistické oddíly, školy v přírodě, či dětské tábory.
Pro hosty je v celém kempu k dispozici bezdrátové WiFi připojení na internet zdarma, hosté mohou popř. využít počítač na recepci. V recepci je také zajištěn prodej hygienických potřeb, jízdenek MHD atp.
Přímo v areálu autokempu je venkovní bazén, volejbalové a nohejbalové hřiště, tenisové kurty, stolní tenis, dětské hřiště a ohniště se zastřešeným posezením. V blízkosti se nachází autobusová zastávka směrem do centra města. Během sezóny nabízíme pořádání sportovních turnajů, disco atd.
Součástí autokempu je restaurant, kde podáváme tradiční českou kuchyni a klademe důraz na čerstvost a kvalitu surovin s přihlédnutím na roční období.